Uitgangspunten en doelstellingen trainingen

Uitgangspunt van onze trainingen is dat de lesstof antwoord moet geven op vragen en problemen waarmee u in de dagelijkse werkpraktijk wordt geconfronteerd. U leert problemen te signaleren en vervolgens oplossingen te vinden, ofwel door zelfstudie ofwel door inschakeling van deskundigen.

Tijdens de trainingen wordt gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden en opdrachten, indien gewenst, uit uw eigen opdrachtportefeuille waarbij de lesstof in een praktijksituatie moet worden toegepast. De docenten van Nex2us zijn geen docent van beroep, maar vak-deskundigen. Wij houden de groepen met opzet klein, zodat u maximaal profiteert van de aangeboden kennis en er voldoende ruimte voor discussie en vragen zijn zodat er een interactieve sessie ontstaat die volledig aansluit bij uw behoefte.

Onderaan deze pagina treft u een overzicht van ons huidige trainingsaanbod. Desgewenst kunnen we ook voor uw organisatie een training op maat maken waarbij specifiek op de gewenste onderwerpen wordt ingegaan. Uw eigen projecten worden dan in de cursus behandeld. De docent gaat in op de specifieke vragen van u en uw collega’s.

Prijsinformatie

De kosten voor de training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Uiteraard is het mogelijk vooraf vaste prijsafspraken te maken.

Wilt u profiteren van onze deskundigheid?

Wij maken graag een afspraak voor een oriƫnterend gesprek.

Trainingsaanbod: