Rijserf in Rijsbergen, is één van de zes locaties van Avoord. De locatie bestaat uit een gedeelte met 94 comfortabele appartementen van 80 tot 150 m², voor mensen met of zonder zorgindicatie. En er is een gedeelte waar 12 ouderen kleinschalig beschermd wonen verspreid over 2 groepswoningen met een gezamenlijke binnentuin.

Het Anbarg in Etten-Leur. Deze locatie bestaat uit een gedeelte met 87 comfortabele appartementen van 80 tot 150 m², voor mensen met of zonder zorgindicatie. En er is een gedeelte waar 155 ouderen kleinschalig beschermd wonen verspreid over 26 groepswoningen met een gezamenlijke tuin en overdekt binnenplein. Hier is altijd zorg van Avoord aanwezig.

In opdracht van Avoord Zorg en Wonen heeft Nex2us de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Op basis van een Quick Scan is in kaart gebracht in hoeverre de bestaande locaties voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving op het gebied van brandveiligheid.
  • Om een goed beeld te verkrijgen zijn op beide locatie inspecties uitgevoerd waarbij de belangrijkste aspecten op het gebied van brandveiligheid zijn beoordeeld.
  • Tijdens de inspectie is een kort verslag gemaakt van alle eventuele gebreken aangevuld met fotomateriaal van het bijbehorende element.