78 appartementen 7 bouwlagen 100 procent NOM

Is het echt waar?! Helemaal NOM?
Om maar gelijk antwoord te geven: Ja! Het eerste appartementengebouw van Nederland met meer dan 6 bouwlagen dat compleet NOM is. De 78 appartementen worden qua oriëntatie optimaal  geplaatst, zeer goed geïsoleerd en maximaal luchtdicht gemaakt, zonder dat er wordt ingeleverd op het leefklimaat. Met in totaal 78 bodem bronnen voor de water/water warmtepomp en pv-panelen op het dak en in de gevel, is het mogelijk om het complex geheel NOM te realiseren.

PV-panelen in de gevel? Deze panelen zijn door de architect op een iconische manier in de gevel  geïntegreerd, namelijk met ZigZagSolar. Op deze manier zijn de pv-panelen zelf niet zichtbaar. Alubronze panelen die wel zichtbaar zijn, reflecteren het licht op de pv-panelen voor een verhoogd rendement. De toekomstige bewoners zullen zich zeker kunnen identificeren met dit icoon voor duurzaamheid.

Met een gespecialiseerd team hebben we ons ingespannen om met de mogelijkheden van nu, de beste voorwaarden te scheppen voor het wonen voor morgen. De woningen zijn levensloopbestendig, de gebouwen energiezuinig en de installaties en de gebruikte materialen duurzaam en bewezen, wat ook zorgt voor lage onderhoudskosten. En niet in de laatste plaats: Het gebouw wekt voldoende energie op voor het gebruik van de woningen. Een bijzonder concept van een bijzonder team. Een regionaal, enthousiast en geïntegreerd team dat meedenkt met de opdrachtgever en alle aandacht heeft voor de toekomstige bewoner.

Durft u het aan? Bent u de eerste van Nederland met een compleet Nul Op de Meter appartementengebouw? Ons team gaat graag aan de slag om dit compleet uitgewerkte concept dat geheel voldoet aan alle wet- en regelgeving, aan te passen aan uw gewenste locatie.

Voor meer informatie zie: www.nuovermorgen.nl