Bouwplantoetsing

Nex2us kan uw project gedurende de verschillende stadia van het bouw­proces toetsen aan het Bouwbesluit. Door onze ruime ervaring in het toetsen van zowel complexe, multifunctionele gebouwen als interne verbouwingen en alles wat hier tussen in ligt, kunnen we u attenderen op eventuele knelpunten en adviseren in praktische en kostenbesparende oplosrichtingen op deze punten.

Afhankelijk van uw wens, stadium waarin het project zich bevindt, type bouwproject en het aanwezige budget bieden we deze dienst in verschillende vormen aan. U kunt hierbij denken aan:

De resultaten van ieder van bovengenoemde vormen worden weergegeven in een overzichtelijke rapportage die geschikt is voor zowel de ondersteuning van de verschillende partijen in het ontwerpproces als indieningsstuk voor de omgevingsvergunning.

Naast het uitvoeren van plantoetsing voor private partijen is er ruime ervaring aanwezig in het uitvoeren van de technische plantoets voor gemeenten. Heeft u als gemeente (tijdelijk) onvoldoende capaciteit of onvoldoende kennisniveau voor een specifiek project, dan kunnen we u ontlasten en op een professionele en integere wijze van dienst zijn. De technische plantoets kunnen we al naar gelang de wens uitvoeren bij u op locatie of bij ons op kantoor. Lees meer….

Maak kennis met de dienstverlening van Nex2us
Wilt u profiteren van onze deskundigheid? Wij maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek. Neem contact met ons op.