Diensten

Nex2us is een adviesbureau op het gebied van bouwregelgeving. Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw passen we onze brede kennis toe voor het verkrijgen van integrale praktische adviezen op het gebied van brandveiligheid, binnenmilieu, gebruik, energie en bouwplantoetsingen.
Bekijk de verschillende mogelijkheden in het menu.

Bij Nex2us kunt u terecht in iedere fase van het bouwproces. Echter door ons vroegtijdig in te schakelen kunnen we u direct helpen in het maken van de juiste keuzes waardoor dure ingrepen gedurende het verdere proces vermeden kunnen worden.

Naast het toepassen van onze kennis, dragen we deze ook graag uit aan anderen. Dit doen we door middel van het geven van incompany trainingen op het gebied van bouwregelgeving die, indien gewenst, geheel op uw behoefte kunnen worden aangepast.

Tevens willen we u attenderen op een unieke service die we bieden aan onze klanten. Kleine (project gebonden) vragen met betrekking tot de Woningwet, het Bouwbesluit en het Gebruiksbesluit kunt u stellen via de Advies Strippenkaart. Door het gebruik van deze strippenkaart ontvangt u snel antwoord op uw vragen zonder het moeten uitschrijven van een volledige adviesopdracht.

Heeft u als opdrachtgever behoefte aan specialistisch advies en wilt u weten wat Nex2us voor u kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.